Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara’da Bulunan 6 Devlet Üniversitesinin Rektörüyle Bir Araya Geldi
15 Ekim 2020 | 15:02

Ankara’da bulunan 6 devlet üniversitesinin rektörü, Üniversitemiz Kültür Merkezinde düzenlenen programda bir araya geldi. Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran katıldı. Rektörler, yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.