Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Yükseköğretimde İhtisaslaşma ve Misyon Farklılaşması” Toplantısına Katıldı
10 Nisan 2021 | 10:25

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Yükseköğretimde İhtisaslaşma ve Misyon Farklılaşması” konulu bir toplantı düzenlendi. YÖK’te, Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Araştırma Odaklı İhtisaslaşma Projesi kapsamında yer alan “araştırma ve aday araştırma üniversitelerimizin” rektörleri katıldı. Toplantıda, proje kapsamında araştırma ve aday araştırma üniversitelerinin bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar ile YÖK Anadolu Projesi değerlendirildi. Toplantımızda ayrıca, ülkemizin kalkınması için önemli olan ve Kalkınma Planında yer alan kritik alanlarda üniversitelerimizin yetkinliklerine dair bir bilgilendirme sunumu yapıldı.