Duyuru
Öğrencilerimizin Dikkatine
3 Eylül 2020 | 14:46

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2020-2021 Güz Dönemi eğitim-öğretim faaliyetlerinin nasıl yürütüleceği konusunda net bir karar bekliyorsunuz. Malumlarınız olduğu üzere, COVİD-19 Küresel Salgını sürecinde, 2020-2021 yılı eğitim-öğretim dönemine yönelik planlamaların yapılabilmesi için çeşitli konularda çerçeve kararları içeren Yükseköğretim Kurulu tarafından oluşturulan “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi” ilan edilmiştir. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun alacağı tavsiye kararları başta olmak üzere, Üniversitemizdeki yetkili kurul ve komisyonlarda istişarelerimiz devam etmektedir. Bilindiği üzere, salgınla ilgili göstergeler son günlerde hızlı bir şekilde değişmektedir. Salgının mevcut durumu göz önünde bulundurulduğunda, tüm seçenekler değerlendirilerek süreçteki gelişmelere göre üniversitemiz yetkili kurullarında en uygun yöntem tercih edilecektir. Belirtilen hususlar doğrultusunda, sizlerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi için atacağımız her adımın çok önemli olduğu bilincindeyiz. Bu süreçte alacağımız kararları üniversitemizin Web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından anında sizlere duyuracağız. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Musa YILDIZ