Öğrencilerimize Yeni Bir Hizmet Daha - Gazi Üniversitesi
Öğrencilerimize Yeni Bir Hizmet Daha
02 Kasım 2018 14:25

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan’ın girişimleriyle Sağlık Bakanlığı Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden temin edilen bisikletler öğrencilerimizin kullanımına sunuldu. ‘Sağlık için Pedalla’ sloganıyla, 'Fiziksel Aktivitelerin Artırılması Projesi' kapsamında üniversitemize 50 adet bisiklet verildi.

Gölbaşı Yerleşkesinde yapılan törene Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Yorgancılar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.  Yerleşkenin B kapısındaki bisiklet parkında bulunan bisikletleri, öğrenciler kimlikleri karşılığında ücretsiz olarak kullanabilecekler. Öğrencilerin bisikletleri yerleşke içinde rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için Ankara Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 2,5 kilometrelik bir bisiklet yolu da yapıldı.