III. Lisans Bitirme Projeleri Yarışması’nda Kazananlar Belli Oldu
9 Haziran 2016 | 11:58

Gazi Teknoloji Transfer Ofisi (Gazi TTO) tarafından Halk Bankası ana sponsorluğunda Gazi Üniversitesi lisans son sınıf öğrencilerinin başarılı bitirme projelerini desteklemek amacıyla düzenlenen III. Lisans Bitirme Projeleri Yarışması'nın Ödül Töreni 07 Haziran 2016 tarihinde Gazi Üniversitesi Kültür Merkezinde yapıldı.

38 Proje başvurusunun yapıldığı yarışmada;

Birincilik ödülü: 8.000 TL

• Atış Kestirim Sistemlerinde Mikrofon Dizini Kullanılarak Akustik Tabanlı Yön Tahmini Ve Uygulaması projesiyle; Bilal Canatar, Akademik Danışmanı; Yrd. Doç. Dr. Ali Saygın.

İkincilik ödülü: 6.000 TL

• Çok Amaçlı Enkaz Arama Robotu projesiyle; Ramazan Öter, Murat Karataş, Akademik Danışmanı; Prof. Dr. Erol Kurt.

Üçüncülük ödülü: 4.000 TL

• Buharlı Reformlanma İle Asetik Asitten Hidrojen Üretim Reaksiyonunun Alümina Destekli Nikel Katalizöründe İncelenmesi projesiyle; Büşra Eryıldırım, Akademik Danışmanı; Prof. Dr. Nuray Oktar.

Mansiyon ödülleri: 2.500 TL

• Tamamen Yerli ve Performans Kayıpsız Arama Motoru Yazılımı projesiyle; Yasin Kansu Akademik Danışmanı;  Prof. Dr. M. Ali Akcayol.
  • Mikrobiyal Yakıt Pilinin Geliştirilmesi ve Performans Analizleri projesiyle; Merve Özgün, Akademik Danışmanı; Prof.Dr. İrfan Ar.

Teşvik ödülleri: 1.000 TL

• C# ile Radar Ara Yüzü Tasarlanması ve Arayüzle Etkileşimli Bir Ateşleme Radar Prototipi Yapılması projesiyle; Sinan Mazlum, Akademik Danışmanı; Doç. Dr. Necmi Altın.
  • Yakıt Hücresi için Sepiyolit, Kaolin ve Montmorillonit Katkılı Polimerik Kompozit Membran Geliştirilmesi projesiyle; Melek Elmas, Nazlıgül Çevik, İrem Candaş, Akademik Danışmanı; Prof. Dr. İrfan Ar.

Flor Bazlı Polimerler İle Kaplı Silikon Disklerin Yüzey Özellikleri projesiyle; Yıldız Ocak, Akademik Danışmanı; Prof. Dr. Tuncer Çaykara