II. Lisans Bitirme Projesi Yarışması
21 Mayıs 2015 | 21:00

Değerli Gazi Üniversitesi Öğrencileri;

Gazi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Halk Bankası ana sponsorluğunda 2015 yılında Üniversitemiz lisans öğrencilerinin başarılı bitirme projelerinin destekleneceği ödüllü bir Bitirme Projesi Yarışması düzenlenmektedir. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek yarışmaya Üniversitemiz lisans programlarına kayıtlı son sınıf öğrencileri başvurabilecektir. Projelerde sektörel bir sınırlama olmamakla birlikte projelerin;

· Bilimsel ve teknolojik tabanlı olması,
· Sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen ve/veya sanayide uygulama potansiyeli olan ürün/yöntem/süreç iyileştirme ve/veya geliştirmeye yönelik araştırma konularında ve 2014-2015 yılı içerisinde tamamlanmış olması gerekmektedir.
Başvurular ilgili lisans programının bitirme projeleri için belirlediği şartlara paralel olarak bireysel veya proje ekipleri tarafından yapılabilir.

Proje sahipleri TTO tarafından düzenlenen diğer yarışmalara (Proje Pazarı Yarışması, İş Fikri Yarışması gibi) da, ilgili yarışmanın başvuru koşullarını sağlamaları durumunda, katılma hakkına sahip olacaktır. Başarılı projeler ayrıca TÜBİTAK ve diğer kamu kurumları tarafından sağlanan uygun destek programlarına yönlendirilerek proje hazırlık desteği verilecektir. ( TÜBİTAK 2209/B - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı , TÜBİTAK 1512 - Girişimcilik Aşamalı Destek Programı , Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı vb.) Tüm ödül alan yarışmacılara Girişimcilik Eğitimi verilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 22 Mayıs 2015

Ödül Töreni: 29 Mayıs 2015

Ödüller aşağıdaki gibidir:

Birincilik Ödülü
7.500 TL


İkincilik Ödülü
5.000 TL


Üçüncülük Ödülü
4.000 TL


Mansiyon Ödülleri
2.500 TL


Teşvik Ödülleri
1.000 TL



Projeler Gazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından belirlenecek konuyla ilgili uzmanlardan oluşan bir Kurul tarafından değerlendirilecektir.


Başvuru İçin Gerekenler

1. Öğrenci belgesi (transkript),

Not: Projenin bir sanayi kuruluşu işbirliği ile yürütülmesi ve bunun ilgili sanayi/sektör kuruluşundan projenin konusunun ilgili sanayi/sektör kuruluşunun ihtiyacına hitap eden bir konu olduğunu onaylayan bir yazı alınması tercih nedenidir.
 

background image