Hazırlık Atlama Sınavı 17 Eylül 2012 Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilecek sınav salonlarında saat 09.30’da hazır bulunmaları sınav başlamadan gerekli kodlamaları yapıp, sınava vaktinde başlayabilmeleri için çok önemlidir.

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi öğrencileri kendi fakültelerinde daha sonra ilan edilecek bina ve dersliklerde sınava gireceklerdir.

Gazi Eğitim Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi öğrencileri Yabancı Diller Yüksekokulu Gölbaşı Yerleşkesinde sınava gireceklerdir.

Tüm öğrencilerin sınav yerine özel kimlikleri ve Gazi Üniversitesi öğrenci kimlikleriyle gelmeleri gerekmektedir.

Sınav sonucu açıklandıktan sonra Yabancı Diller Yüksekokulunda eğitim görecek öğrencilerin kayıtları Gölbaşı Yerleşkesinde Yabancı Diller Yüksekokulu A Blok’ta 20 ve 21 Eylül tarihlerinde yapılacaktır.

Hazırlık sınıfı İngilizce kitap satışları da 20 ve 21 Eylül tarihlerinde Yabancı Diller Yüksekokulu A Blok’ta yapılacaktır.

Yine hazırlık sınıfı Almanca,Arapça,Fransızca  kitap satışları da 21 Eylül tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu A Blok’ta yapılacaktır.

Gerekli duyurular Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Resmi Sitesi www.ydyo.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Hazırlık Atlama Sınavı Ek Duyuru