Güney Kore'den Üniversitemize Ziyaret
05 Ekim 2017 18:29

Seul Hansung Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sanghan Lee ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret etti. Yaklaşık üç ay önce üniversitemizden bir heyetin, Hansung Üniversitesini ziyareti sırasındaki ikili işbirliği anlaşması ve Mevlana Programı kapsamında protokol imzalanmıştı.

Söz konusu işbirliğinin hayata geçirilmesi bağlamında  karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuldu. Muhtemel öğrenci ve akademisyen hareketliliğinde üniversitelerin sunabilecekleri imkanlar değerlendirildi.

Ziyaretin ve anlaşmaların önemini vurgulayan Rektörümüz Uslan, '' Gazi Üniversitesi bu tür  işbirlikleriyle öğrenci ve akademisyenlerine yeni kapılar açıyor'' diyerek, Gazi Üniversitesinin uluslarararasılaşma yolundaki adımlarına dikkat çekti.