Gazi Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Topluluğu hız kesmeden ihtiyaç sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. Sert geçen kış mevsiminde köylerde okuyan küçük kardeşlerini unutmayan topluluk üyeleri Mamak Kızılcaköy’deki Zeki Tartaç İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencileri ziyaret etti.

Öğrencilere eldiven, bere, atkı, mont ve bot hediye eden Gazi Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Topluluğu öğrencilerin kırtasiye eksiklerini de gidermeyi ihmal etmedi. Buluşmada çocuklara ağız ve diş sağlığı eğitimi de verilirken, diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Gazi Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından olan Sosyal Sorumluluk Projeleri Topluluğu, toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda düzenli olarak sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştiriyor. “Gönüllü olmak, zorunlu olmadan sorumlu olmaktır” diyen topluluk üyeleri köy okullarında tadilat yapıp, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane armağan ederken huzurevlerinde kalan yaşlıları ziyaret ediyor, sokakta yaşayan hayvanlar için barınaklar yapıyor.

04.01.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği