Duyuru
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tarafından Yapılacak Olan Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı ile İlgili Önemli Duyuru -3
27 Şubat 2019 | 09:52

Tıp Fakültemiz tarafından 26 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı'na 18-22 Şubat 2019 tarihleri arasında toplam 143 kişi başvurmuş olup, YÖK'ün yaptığı inceleme sonrasında haklarında sınav kararı olmadığı tespit edilen, Mehmet Tuncay Çimen, Melda Önal, Muhammet Yakup Şirip, Mustafa Selman, Fırat Akçam ve Lütfi Uçar YÖK tarafından listeden çıkartılmış ve aşağıdaki 137 aday noter huzurunda yapılacak olan kura çekimine katılmaya hak kazanmışlardır.

Aşağıdaki listede ismi  bulunan adaylar istedikleri taktirde 27 Şubat 2019 tarihinde saat 13:30'da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Binası 6. katında yer alan konferans salonunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılabilirler.

Listeye ulaşmak için tıklayınız.