Duyuru
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tarafından Yapılacak Olan Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı İle İlgili Önemli Duyuru – 2
22 Şubat 2019 | 16:32

26 Mart 2019 tarihinde yapacağımız sınavın başvuruları 22 Şubat 2019 mesai bitiminde sona erecektir. Başvuran adaylara ait liste YÖK’e gönderilecek, başvuru şartlarını taşıdıkları YÖK tarafından belirlenen adaylar arasından noter huzurunda kura çekimi yapılarak 20 asil, 20 yedek aday belirlenecektir.

YÖK tarafından başvuru şartlarını taşıyan adayların belirlenmesi için bir, bir önceki ilanımızda 25 Şubat 2019 tarihinde  yapılacağını belirttiğimiz noter huzurunda kura çekimi, 27 Şubat 2019 tarihine alınmıştır.

Kura ile belirlenen asil adaylar, 28 Şubat – 6 Mart 2019 tarihleri arasında KDV dahil 1750 TL sınav ücretini ileride belirteceğimiz banka hesabına yatıracaklar ve dekontun bir örneğini, son 6 ay içinde çekilmiş bir adet fotoğraf ile birlikte Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık binasında bulunan Fakülte Sekreterliğine 6 Mart 2019 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim edeceklerdir. Başvuru yapmayan asil adayların yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır. Yedek adayların başvuru süresi 14 Mart 2019 tarihi mesai bitimine kadar sürecektir. Sınav başvuruları kabul edilen aday listesi 15 Mart 2019 tarihinde web sayfamızdan ilan edilecektir.

Tıp Fakültesi Dekanlığı