Gazi Üniversitesi 2018 Yemek Bursu
2 Kasım 2018 | 09:23

Üniversitemizin, başarılı (Genel not ortalaması en az 2.00 ve artık yılı olmayan) ve İhtiyacı olan 3000 öğrencisine yemek bursu verecektir. Listede öğrenci numarası olan öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen evrakları hazırlayıp 16 Kasım 2018 mesai bitimine kadar SKS Öğrenci Danışma Burs ve Sosyal Hizmetler Birimi'ne şahsen başvurmaları halinde gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra uygun görülenlerin Jet kartlarına yemek bursu tanımlaması yapılacaktır.

NOT: İhtiyaç sahibi olup listede numarası olmayan öğrencilerimiz 16 Kasım'dan sonra istenilen evraklarla birlikte Birimimize şahsen başvurmaları halinde değerlendirilirler.

Liste için tıklayınız.

• İstenilen Evraklar:

Öğrenci;

1. 1 Adet Kimlik Fotokopisi
    2. 1 Adet Resim
    3. 1 Adet Onaylı Öğrenci Belgesi (Güncel Tarihli)
    4. 1 Adet Onaylı  Transkript (Güncel Tarihli)
    5. Öğrencinin Çalışmadığına dair SGK Provizyonu veya Hizmet Dökümü(Barkodlu Tescil Kaydı)  SGK Provizyonu almak için  TIKLAYINIZ.
    6. Halk Bankası Gazi Üniversitesi yemek kartı(Jet Kart)
        Anne - Baba;
    1. Güncel tarihli onaylı maaş bodrosu

2. SGK Hizmet Dökümü(Barkodlu Tescil Kaydı) Barkodlu Tescil Kaydı almak için TIKLAYINIZ.
    3.
    Anne Baba ayrı veya vefatı halinde Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği.Nüfus Kayıt Örneği almak için TIKLAYINIZ.