Gazi Üniversitesi'nde Yeni bir AB Projesi: Fromzerotohero KA2 Gençlik Projesi Başladı
13 Mart 2019 10:56

Gazi Üniversitesi tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği’nin finanse ettiği Erasmus+ Gençlik Alanında Stratejik Ortaklıklar projelerinden “2018-1-TR01-KA205-057837” numaralı “FROM ZERO TO HERO: Wise Energy Use Volunteering Scheme for Youngsters”   isimli proje; Doç Dr. Semra ARSLAN SELÇUK ve Prof. Dr. Figen BEYHAN yürütücülüğünde Arş. Gör. Güneş MUTLU AVİNÇ, Arş. Gör. Merve ERTOSUN YILDIZ, Arş. Gör. Ayşenur COŞKUN ve Arş. Gör. Rüya KILIÇ DEMİRCAN’DAN oluşan araştırma ekibiyle başlangıç toplantısını 7-8 Mart 2019 tarihinde Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirdi.

Toplantıya, proje ortakları olan Gazi Üniversitesi, Van Der Meer & Van Tilburg (Hollanda), Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, Centro Italiano Per L'apprendimento Permanente (İtalya),  Asociacion Amigos De Europa Leonardo Da Vinci (İspanya), Ankara Üniversitesi, İzocam, Erbil İnşaat, temsilcilerinden oluşan toplam 20 kişilik bir ekip iştirak etti.