Gazi Teknopark, TÜBİTAK BİGG Programı Başvuruları Başladı
15 Ocak 2018 | 06:00

Girişimcilik ekosistemine 10 yıldır büyük katkılar sağlayan Gazi Teknopark, yeni dönem girişimcilerini arıyor.

2017 yılında 26 girişimcinin TÜBİTAK’tan toplam 3.900.000 TL fon almasına imkan sağlayan Gazi Teknopark BİGG Anahtar Programı yeni dönem başvuruları başladı.

%79 başarı oranıyla en başarılı uygulayıcı kuruluşlardan biri olan Gazi Teknopark’ın bu yılki BİGG 1. çağrı başvuruları için son tarih 15 Ocak 2018.

TÜBİTAK BİGG 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı uygulayıcı kuruluşlarından biri olan Gazi Teknopark’ın BİGG Anahtar Programı’na başvuran girişimciler kendi alanlarında uzman olan deneyimli kişilerden eğitim ve birebir mentorluk desteği alarak, iş planı hazırlamayı, iş modelini, doğru bir şekilde kurgulamayı ve pazarı tanımlayıp geliştirmeyi öğreniyorlar.

Program sonunda TÜBİTAK BİGG panelinde başarılı olan girişimciler, TÜBİTAK’ın sağlayacağı 150.000 TL’lik hibe desteğinin yanı sıra, Türkiye’nin en başarılı kuluçka merkezlerinden olan Gazi Anahtar Kuluçka Merkezi’nde yer almak, Gazi Teknopark’ın İş Fikri Yarışmalarına katılmak ve yatırım ağına erişim gibi pek çok fırsattan faydalanma hakkı kazanacak.

Programa,

•              Üniversitelerin lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış mezun kişiler

•              Üniversitelerin herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenciler başvuru yapabilecektir.

Başvuru ve Detaylı Bilgi için www.gazibigg.com

 

 

 

background image