Gazi ile PTT Arasında Üniversitelerde Bir İlk - Gazi Üniversitesi
Gazi ile PTT Arasında Üniversitelerde Bir İlk
01 Ekim 2018 14:58

Üniversitemiz ile PTT arasında geçen yıl imzalanan protokol gereğince, Gazi Eğitim Fakültesi Bosna Binası’nda yer alan PTT Şubesi ve Posta Kahvesi’nin açılışı yapıldı. Açılış töreni, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan, PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, rektör yardımcıları, PTT yöneticileri, öğretim üyeleri, çok sayıda davetli ve öğrencilerin katılımıyla düzenlendi.

Mehter takımının gösterisiyle başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan üniversitenin sloganının “Gazili olmak ayrıcalıktır” olduğunu vurgulayarak, “Yeni konsept PTT Şubesi ve Posta Kahvesi ile bu ayrıcalığı bize bir kez daha hissettirdikleri için PTT’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Rektör Uslan, “Gazi Üniversitesi 40 bin öğrencisiyle Türkiye’nin yükseköğretim hayatına ve ülkemizin geleceği için olmazsa olmaz olan yüksek katma değerli Ar-Ge projelerine tüm birimlerince çok önemli katkılar sunan Türkiye’nin en yetkin üniversitelerinden biridir” diye konuştu.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise Gazi Üniversitesi ile çalışmaktan dolayı onur duyduklarını söyledi. Bozgeyik, gençlere destek vermek ve PTT’nin hizmetlerini sunmak adına burada şube açtıklarını ifade etti. Bozgeyik, yerli ve milli bir kuruluş olan PTT’nin tüm hizmetlerini öğrencilere en uygun şartlarda sunduklarını belirterek, “Posta, kargo, bankacılık, internet, PTTCell gibi hizmetlerimizi öğrencilerimizin ayaklarına getirdiğimiz gibi dışarıdan çok daha uygun olarak vereceğiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gazi Üniversitesi tarafından yapılan personel alım sınavını anımsatan Kenan Bozgeyik, “115 bin kişinin katıldığı personel alım sınavını gururla söylüyorum üniversitemiz sıfır hatayla gerçekleştirdi. Bu konuda emeği geçen değerli hocalarımıza ve çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından PTT Gazi Üniversitesi Şubesi ile Posta Kahvesi’nin açılışı yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan ve Kenan Bozgeyik Gazi Üniversitesi Şubesi ile Posta Kahvesi’ni gezdi.

Protokol çerçevesinde, 12 Ağustos tarihinde üniversitemizce PTT Anonim Şirketi 2018/1 personel alım sınavı Gazi Üniversitesinde başarıyla gerçekleştirilmişti.

5042’inci şubesini üniversitemizde açan PTT yeni konsepti ile ilk kez üniversitemizde hizmet veriyor.