Gazi’nin Tanıtım ve Bilgilendirme Standına Büyük İlgi
25 Temmuz 2019 11:17

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Ankara Üniversite Tercih Fuarı’, Üniversitemizin katılımıyla ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde 23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Gazi Üniversitesi tanıtım ve bilgilendirme standına geçmiş yıllarda olduğu gibi aday öğrencilerin ilgisi yine büyük oldu. Standımızda öğrencilere uzmanlarımız tarafından Üniversitemiz ve Üniversitemizin programlarıyla ilgili merak ettikleri konularda bilgiler verildi.

Standımızı ziyaret ederek Gazi Üniversitesini tercih etmek isteyen öğrencilerle yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan, adayların sorularını yanıtladı.

Ayrıca fakültelerimizde kurulan tanıtım masalarında aday öğrenciler, Üniversitemizle ilgili merak ettikleri tüm konularda bilgi alabiliyor. Tanıtım masaları 29 Temmuz tarihine kadar hizmet vermeye devam edecek.