Eğitim Bilimleri Günlüğü 5: NVIVO Uygulamaları
18 Mayıs 2021 | 21:42

Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsünün düzenlediği Eğitim Bilimleri Günlüğünün 5’incisi çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Yöneticiliğini Arş. Gör. Aysun Öztürk’ün yaptığı etkinliğe Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Karakaya ile Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Fuat Elkonca konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yücel Gelişli, öğretim üyeleri ile öğrenciler yer aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Eğitim Bilimleri Günlüğünün 5’inci NVIVO uygulamalarının anlatılacağını belirterek, oturumda iki değerli bilim insanının sunum yapacağını söyledi ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. İsmail Karakaya, nitel veri analizi ve bilgisayar uygulamaları konusunda sunum gerçekleştirdi. Dr. Öğretim Üyesi Fuat Elkonca ise nitel veri analizinde NVIVO kullanımı hakkında bir sunum yaptı. Konuşmaların ardından etkinlik soru-cevap kısmıyla sona erdi.

background image