Eczacılık Fakültesinde Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı - Gazi Üniversitesi
Eczacılık Fakültesinde Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı
22 Ekim 2018 11:14

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende yenilenen fakülte konferans salonunun yanı sıra beyaz önlük giyme töreni yapıldı. Fark yaratan mezunlara da plaket verildi.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Ceylan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, milletvekilleri, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, meslek örgütleri ve sektör temsilcilerinin yanı sıra öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Tören müzik dinletisiyle başladı. Müzik dinletisinin ardından konuşan Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, fakültenin bu yıl 50’inci yıldönümünü kutladığını hatırlatarak, fakültelerinin tezleri, yayınları, araştırma projeleri bakımından Türkiye’nin en iyi eczacılık fakültelerinden biri olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Ceylan ise Eczacılık Fakültesinin akademik çalışmalarıyla Gazi Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olmasında önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak emeği geçen akademisyenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından en yüksek bağışı yapan üç mezuna desteklerinden dolayı, fark yaratan fakülteden mezun üç eczacıya da kariyerlerindeki çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Fakülteye dereceyle giren öğrencilerimize ve geçtiğimiz yıl fakülteyi dereceyle bitiren mezunlarımızı da ödülleri takdim edildi.

Eczacılık Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni fakülteyi bu yıl kazanan öğrencilerin beyaz önlüklerini giymesiyle tamamlandı.