Eczacılık Fakültesi Bilim Konferansları Serisi-2 Etkinliği: “Plant Natural Products Against Antimicrobial Resistance”
25 Mart 2021 | 14:07

Üniversitemizin 95. yıl etkinlikleri kapsamında Eczacılık Fakültesi tarafından “Eczacılık Fakültesi Bilim Konferansları Serisi-2” düzenlendi. Etkinlik, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın açılış konuşmaları ile başladı. Konferansa konuşmacı olarak Avrupa Fitokimya Derneği Başkanı ve Graz Üniversitesi, Eczacılık Bilimleri Enstitüsü, Farmakognozi Bölümü (Avusturya) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Franz Bucar katıldı. Bucar,“Plant Natural Products Against Antimicrobial Resistance” konulu konferans verdi. İngilizce gerçekleştirilen etkinlik Fakülte akademik personeli ve öğrencilerinin yanı sıra diğer üniversitelerin eczacılık fakültelerinin akademik personellerinin katılımıyla gerçekleştirildi.