Cibuti Cumhuriyeti Eğitim Bakanı Üniversitemizi Ziyaret Etti
27 Şubat 2017 12:19

Cibuti Cumhuriyeti Eğitim ve Mesleki Eğitim Bakanı Moustapha Mohamed Mahmoud ve beraberindeki heyet geçtiğimiz Cuma günü üniversitemizi ziyaret etti.  Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim Uslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suna Ağıldere ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Metin Dağdeviren ile görüşen Cibuti Heyeti ile iki ülke arası eğitimde işbirliği imkânları konuşuldu.

Görüşmenin ardından Mahmoud ve beraberindeki heyet, Cibuti Turizm Mesleki Eğitimi programı kapsamında eğitimcilerin eğitimi için ilk önce Turizm Fakültemizi ziyaret etti. Ardından da Teknoloji Fakültesi’ne geçen Cibuti Heyeti’ne Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Rıza Börklü bir sunum yaptı. Sunum sonrası heyet bölümleri gezdi ve bölüm başkanlarından detaylı bilgi aldı.

27.02.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği