Araştırma Üniversitesi İzleme, Değerlendirme ve Yürütme Kurulu 2. Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Nisan 2021 | 14:09

Araştırma Üniversitesi İzleme, Değerlendirme ve Yürütme Kurulunun ikinci toplantısı,  Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Kurul üyeleri, Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Prof. Dr. Mahmut Selvi, Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Prof. Dr. Bülent Elbasan, Prof. Dr. Süleyman Tekeli ve Prof. Dr. Sefer Bora Lişesivdin katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız,  Üniversitemizin araştırma üniversitesi vasfının devamlılığı için kurul çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade ederek tüm akademik birimlerin faaliyetlere katılımının beklediğini vurguladı.

Toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından girişimcilik, öncelikli alanlar ve lisansüstü eğitim çalışmalarına yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Kurul üyelerinden Prof. Dr. Süleyman Tekeli tarafından mühendislik ve fen grubu çalışmalarını içeren bir sunum yapıldı. Toplantıda ayrıca Kurul Üyesi Prof. Dr. İlkay Orhan Erdoğan tarafından tıp, eczacılık ve diş hekimliği grubu faaliyetlerinin sunumu yapıldı.

background image