Araç Pullarının Değiştirilmesi Hakkında Duyuru
2 Haziran 2020 | 15:34

Üniversitemiz yerleşke girişlerinde araç geçiş kontrolleri HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) ve özel güvenlik görevlilerince araç pulları vasıtasıyla yapılmaktadır. 2015 yılında dağıtımı yapılan araç pullarının yenilenmesi işlemlerine 1 Mayıs 2020 tarihi itibariyle başlanmış olup, önceki dönemden araç pulu olanların değişimi (eski dönem araç pulunu teslim etmek kaydıyla) kontroller sonrasında kişi başı en fazla 2 adet olacak şekilde ücretsiz yapılacaktır. Ancak, araç pulu değişimi yerine ilk defa araç pulu alacaklar için; ilk araç pulu 50 TL ve ikinci araç pulu 100 TL (Halkbankası Gazi Üniversitesi Şubesi Gazi Üni. Muh. ve Kes. Hsp. İban No: TR 20 0001 2001 2940 0006 1000 01) şeklinde belirtilen hesap numarasına ödeme yapılacaktır. Ayrıca Üniversitemiz çalışanı olmamakla beraber yerleşkelerimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerde çalışan veya yerleşkelerde faaliyetlerini gösteren işletme çalışanları (Teknopark, Kantin, Fotokopi. Berber vb.) içinde araç pulu verilmeye aynı esaslarla başlanmıştır.

Söz konusu değişim işlerinin Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, Üniversitemiz çalışanları ve dış katılımcılar tarafından gerekli hassasiyet gösterilerek 29 Temmuz 2020 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Araç Pulu Değişim ve Dağıtım Yerleri:

Merkez Yerleşke Rektörlük Binası Güvenlik Amirliği    : Sürekli

Kazan Yerleşkesi Güvenlik Noktası                                : 6 – 8 Temmuz 2020

Gölbaşı Yerleşkesi A Kapı                                               : 22-26 Haziran 2020

İrtibat: Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğü

GENEL SEKRETERLİK