Al Farabi Üniversitesi Rektörü, Rektörümüz Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
25 Mart 2021 | 14:00

Al Farabi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aslan’ın eşlik ettiği ziyarette, iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği imkânları üzerinde duruldu. Prof. Dr. Canseyit Tümyebayev tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, toplumsal barışa ve birlikteliğe vermiş olduğu katkılardan dolayı Kazakistan Halkı Asamblesi “Meyirim” madalyası takıldı. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Canseyit Tümyebayev ve Prof. Dr. Mehmet Aslan adına dikilmiş olan üçer adet fidanın sertifikalarını hediye ederek nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.