‘Aklımızı Yarıştırıyoruz’ Yarışmasında Kazananlar Belli Oldu
21 Nisan 2017 07:27

Üniversitemiz tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Aklımızı Yarıştırıyoruz’ yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Gazi Üniversitesi Akıl Yürütme Topluluğu tarafınca organize edilen yarışmada kişilerin elindeki verilerden en iyi sonuçları çıkarmalarını sağlamak amaçlanıyor. Türkiye’de ilk kez Üniversitemiz tarafından düzenlenen yarışmaya her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi büyüktü.

Birçok farklı üniversiteden öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın ilk bölümünde 20 soru soruldu, ikinci bölümde ise 4 uygulamalı soruya yanıt verildi.

Aklımızı Yarıştırıyoruz Yarışması'nın şampiyonu Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencisi Ceren Özceylan olurken, ikinciliği Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi ve geçen yılın şampiyonu Ahmet Karakuş aldı. Yarışmada üçüncülüğü ise üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencisi Yaprak Çamcı aldı.

02.05.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği