ÖZEL OKULLAR

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI

2011-2012 ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ KAYIT GÜNLERİ

Okullarımıza öğrenci kabul şartları,  başvuru gün ve saatleri aşağıdaki gibidir:

İlköğretim Okulu

Ana Sınıfı ve 1. Sınıflar

Seçme Yöntemi: Öğrenci tanıma çalışması ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınacaktır.

Ön Kayıt Tarihleri: 21 Mart - 08 Nisan 2011 tarihleri arasında.

Ön Kayıt Şekli:  Dosya ücreti,  muhasebe birimimize yatırıldıktan sonra Basın ve Halkla İlişkiler Birimimizde ön kayıt yapılacaktır.

Ön Kayıt Sırasında İstenen Belgeler: Öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf

2. ve 3. Sınıflar

Ön Kayıt Tarihleri: 21 Mart - 08 Nisan 2011 tarihleri arasında.

Görüşme Tarihi: 19 Haziran 2011/Pazar günü saat 10.00

Görüşme Yeri: Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları

4, 5, 6 ve 7. Sınıflar

Seçme Yöntemi: Akademik düzey belirleme sınavı ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınacaktır.

Ön Kayıt:  02-27 Mayıs 2011  tarihleri arasında yapılacaktır.

Ön kayıtlar Sınav ücreti Halkbank TR 96 0001 2001 2940 0016 1000 12

Alıcı: Gazi Üniversitesi Vakfı İktisadi İşletmeleri hesabına yatırıldıktan 24 saat sonra http://www.kolej.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Sınava giriş kartı, 6-17 Haziran günlerinde yeni çekilmiş bir adet vesikalık fotoğrafla birlikte halkla ilişkiler birimine başvurularak alınacaktır.

Sınav Tarihi: 19 Haziran 2011/Pazar günü saat 10.00

Sınav Yeri: Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları

8.Sınıflar

Seçme Yöntemi: MEB tarafından yapılan SBS sonuçlarına göre kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır.

6, 7, ve 8. Sınıfa kabul edilen öğrencilere

kontenjan dahilinde “başarı bursu”  verilecektir.

Anadolu  ve Fen Lisesi

1. Ortaöğretim Yerleştirme Puanına (OYP) göre okullarımızı tercih etmiş ve kayıt hakkı kazanmış,
  2. Merkezi yerleştirme sonunda açık kontenjanlarımıza ön kayıtla başvurmuş, OYP sonucuna göre okullarımıza kayıt hakkı kazanmış,
  3. Anadolu Lisesi ara sınıflarına okulumuzca uygulanan sınavda başarılı olmuş,
  4. Fen Lisesi ara sınıflarına, Fen Liseleri Yönetmeliğinde belirtilen özellikler taşıyan öğrencilerin kayıtları yapılır.
  5. Burslu öğrenci kayıtları, okulumuzun belirlediği oranlarda Ortaöğretim Yerleştirme Puanı esas alınarak yapılır.

Başvuru Yeri: Basın ve Halkla İlişkiler Birimi

Başvuru Saatleri: Hafta içi her gün saat 09.00 -17.00